DREAM PARKING

A DREAM PARKING & LIFTING ENGINEERING Kft. 2011 - ben alakult, gépkocsi parkolóberendezések, fél automata, automata parkolóberendezések és gépkocsi liftek, (gépkocsi felvonók) fejlesztésére, gyártására, forgalmazására. Alapítását, a tevékenység, műszaki elődjénél a TECHNOCOOP Kft. - nél, ezen fejlesztési témákban elért kimagasló eredmények tették szükségessé, új szervezeti formában megteremtve a még intenzívebb fejlődés lehetőségét. Csapatunk tovább folytatja az 1978 óta töretlen  műszaki innovációt, az új és régi termékeink folyamatos gazdaságosabbá, felhasználó barátabbá, biztonságosabbá, tétele érdekében.

 

A DREAM PARKING & LIFTING ENGINEERING Kft. letisztult, a piac igényeit legjobban kiszolgáló DREAM-LIFT termékeivel kiemelkedően reprezentálja az egyedi gyártású, folyamatos újításokon alapuló parkolás technikai gépgyártást, a gépkocsi liftek, süllyesztett parkolók, (garázsok) vízszintes mozgatású gépkocsi tároló platók, és automata parkolók terén!

Termékeink fő célpontjai a magyarországi felhasználók, de a környező országokban és Dubai - ban is folynak beruházásaink, működnek berendezéseink. Budapesten és vidéki városokban, már több mint 80 gépkocsi felvonónk, biztosítja mintegy 650 parkolóhely elérését.

 

Mérnöki szolgáltatásaink

 

 •  Parkolástechnikai szaktanácsadás, szakértés, építészeti konzultáció, adatszolgáltatás, 
   

 •  Felvonók (gépkocsi felvonók, személyfelvonók) engedélyezési terveinek elkészítése, engedélyeztetési- és használatbavételi eljárás lefolytatása,
   

 •  Emelőgépek, daruk, egyéb emelőszerkezetek tervezése

CE kompatibilis

 

Gépeink mindegyike CE kompatibilitással rendelkezik. 
TÜV típustanúsítvány
TÜV egyedigép tanúsítvány

Betervezés után

 

megrendelés esetén:

 

 • Gszervizyártás

 • Helyszíni szerelés

 • Tanúsítás

 • Karbantartás,

ELÉRHETŐSÉGEINK

 Dream Parking Kft.1119

Budapest Fehérvári út 131.

Postacím: 1373 Budapest, 5. Pf. 594.​

Tel: 06-30-931-8698

      06-1-205-3774

      06-1-353-2144

Fax: 06-1-205-3775

       06-22-742-015

Email: dreamparking@dreamparking.eu