top of page

DREAM PARKING

A DREAM PARKING & LIFTING ENGINEERING Kft. 2011 - ben alakult, gépkocsi parkolóberendezések, fél automata, automata parkolóberendezések és gépkocsi liftek, (gépkocsi felvonók) fejlesztésére, gyártására, forgalmazására. Alapítását, a cég, műszaki elődjénél a TECHNOCOOP Kft. - nél, ezen fejlesztési témákban elért kimagasló eredmények tették szükségessé, új szervezeti formában megteremtve a még intenzívebb fejlődés lehetőségét. Csapatunk tovább folytatja az 1978 óta töretlen  műszaki innovációt, az új és régi termékeink folyamatos gazdaságosabbá, felhasználó barátabbá, biztonságosabbá, tétele érdekében.

 

A DREAM PARKING & LIFTING ENGINEERING Kft. letisztult, a piac igényeit legjobban kiszolgáló DREAM-LIFT termékeivel kiemelkedően reprezentálja az egyedi gyártású, folyamatos újításokon alapuló parkolás technikai gépgyártást, a gépkocsi liftek, süllyesztett parkolók, (garázsok) vízszintes mozgatású gépkocsi tároló platók, és automata parkolók terén!

Termékeink fő célpontjai a magyarországi felhasználók, de a környező országokban és Dubai - ban is folynak beruházásaink, működnek berendezéseink. Budapesten és vidéki városokban, már több mint 90 gépkocsi felvonónk, biztosítja mintegy 1300 parkolóhely elérését.

 

DREAM PARKING   =   MAGYAR FEJLESZTÉS, TERVEZÉS, GYÁRTÁS.

  Mérnöki szolgáltatásaink

 

 •  Parkolástechnikai szaktanácsadás, szakértés, építészeti konzultáció, adatszolgáltatás, mintatervek átadása, 
   

 •  Felvonók (gépkocsi felvonók, személyfelvonók) engedélyezési terveinek elkészítése, engedélyeztetési- és használatbavételi eljárás lefolytatása,
   

 •  Emelőgépek, daruk, egyéb emelőszerkezetek tervezése

CE kompatibilitás

 

Gépeink mindegyike kompatibilis és CE nyilatkozattal rendelkezik, 
TÜV típustanúsítvány,
TÜV egyedigép tanúsítvány,

Betervezés után

 

megrendelés esetén:

 

 • Gyártás

 • Helyszíni szerelés

 • Tanúsítás

 • Karbantartás,

bottom of page