top of page

MUNKÁINK

.

Szállító berendezések

Szállító berendezések

A DREAM PARKING gépi parkoló berendezések „szállító” típusaival történik a parkoló szintek, ill. közvetlenül a parkoló helyek megközelítése beparkolásnál, valamint kiparkolásnál a szükséges (közforgalmi) szint elérése, ill. a parkolóhelyek elhagyása.

A függőleges irányú szállító berendezések a gépkocsi (autó) liftek, felvonók, a gépkocsik (autók) vízszintes szállítását végző berendezések, pedig a gépkocsi parkoló tálcák, és robotok.

A gépkocsi szállítása közben a személyek szállítására is alkalmas autóliftekben, felvonókban, valamint a személyek szállítására is alkalmas vízszintes szállító berendezéseken szállított gépkocsikban, (autókban) személyek is tartózkodhatnak.  

A DREAM PARKING gépi parkoló berendezések szállító típusai, a liftek, felvonók, tálcák, robotok, tipizált elemekből készülnek, egyedi adaptációs tervezés után, egyedi gyártással.

A berendezések méretei, teljesítménye, teherbírása széles határok között változtatható az igényeknek megfelelően. A szükséges berendezést célszerű már az építéstervezés megkezdésekor specifikálni.

A gépkocsi felvonóinkkal (liftekkel), tetszés szerinti szintszám áthidalható.

 

A gépkocsi felvonók, liftek készülnek, épület felépítmény nélkül úgy, hogy pl. egy előkertbe telepített aknába vannak elhelyezve. Az aknát, ekkor egy sík aknatető zárja le felülről, amit a gépkocsi (autó) felvonó emel fel, vagy tesz le az akna peremére, miközben a szállítandó autót emeli a terepszintre, vagy süllyeszti a parkoló szintre. A lezáró aknafedél, (nyíló vagy emelkedő sík tető) zárt helyzetben a terepszinttel lehet egy szintben. Ezeknek a típusoknak az alkalmazása ott célszerű, ahol a beépíthetőség, és egyéb megfontolások, egyéb megoldásokat nem tesznek lehetővé. Az aknatető, tetszés szerint burkolható, (gumi, viakolor, egyéb kő) akár füvesíthető, vagy kert is telepíthető a tetőre.

 

Gépkocsi fordítókoronggal kombinálva alkalmassá tehetőek, mind a felvonók, liftek, mozgató tálcák, robotok, a gépkocsik szállítás közbeni elforgatására is, akár személyszállítással is.

A DREAM PARKING gépjármű szállító berendezések egyedi tervezés alapján, sorozatgyártásban készülő elemekből felépülő termékek. Gyártásuk, szerelésük, átadásuk, szervizelésük a DREAM PARKING minőségbiztosítási rendszerének megfelelően történik. Minden egyes berendezés, a beépítés helyszínének megfelelő tanúsítást kap. Egyedi és típustanúsítás.

Letölthető tervezési segédlet!

Tároló berendezések

Tároló berendezések

A DREAM PARKING parkoló berendezések, egyes típusai akár önálló, süllyesztett garázsként is alkalmazhatóak.

 

A DREAM PARKING gépjármű tároló berendezések egyedi tervezés alapján, sorozatgyártásban készülő elemekből felépülő termékek. Gyártásuk, szerelésük, átadásuk, szervizelésük a DREAM PARKING minőségbiztosítási rendszerének megfelelően történik. Minden egyes berendezés, a beépítés helyszínének megfelelő tanúsítást kap. Egyedi és típus tanúsítás.

Autómata parkolóberendezések

Automata parkolóberendezések

.

bottom of page