top of page

Vízszintes mozgatású parkolótálcák

 

 

Az egyedi gyártású parkolótálca rendszereink optimális helykihasználási lehetõséget biztosítanak. Már üzemelõ garázsokba, parkolókba utólag is beépíthetõ és akár félautomata rendszerként kétirányú mozgatással, szükség esetén a gépkocsi elfordításával, az egyébként kihasználhatatlan helyekre is berakja a gépjármûvet. Egyirányú mozgatás mind hossz- mind pedig keresztirányban is lehetséges

Vízszintes mozgatású parkolótálcák
SÜLLYESZTETT PARKOLÓ (garázs) felül, emelkedõ sík tetõvel,
1-4 gépkocsi számára
 
 
Süllyesztett parkolók

Ha a gépkocsik száma egymás felett 1700 mm hasznos belmagasság esetén:

1 db - akkor

A = 1200 mm

2 db - akkor

A = 2100 mm

Süllyesztett parkoló, kényszernyitá- sú, sík tetõvel, mely a gépkocsikkal együtt emelkedik. Kialakítható a tetõn egy pluszparkoló is, melyrõl a mûködtetés elõtt le kell hajtani. Elõnyös nagy beé- pítettség esetén és teremgarázs helyett, alkalmazni. (a megadott méretek, a standard gépméretek)

Középen, talajfuratban elhelyezett hidraulika henger esetén, egymásfelett két autó egyszeres parkoló.       EP

Kétoldalt, elhelyezett , hidraulika,hengerek esetén, egymás felett,két autó, egyszeres parkoló.                  EP

Középen, talajfuratban elhelyezett hidraulika henger esetén, egymás mellett két autó, kétszeres parkoló.    KP

Kétoldalt, elhelyezett, hidraulika,hengerek esetén, egymás mellett, két autó, kétszeres parkoló.               KP

SÜLLYESZTETT PARKOLÓ (garázs)
hosszában kétfelé nyíló tetõvel. 1-3 gépkocsi számára
 

Ha a gépkocsik száma egymás felett 1700 mm hasznos belmagasság esetén: 1 db - akkor A = 1200 mm 2 db - akkor A = 2100 mm 3 db - akkor A = 3000 mm

Középen, talajfuratban elhelyezett hidraulika henger esetén,

Kétoldalt, elhelyezett , hidraulika,hengerek esetén, kétoldali megvezetés

Süllyesztett parkoló, kényszernyitású tetõvel, mely lehet nyitóíves vagy hidraulikus nyitású. Kialakítása a helyszín igényei szerint történik. Kialakítható, a tetõn, egy plusz parkoló is, melyrõl mûködtetés elõtt le kell hajtani. Elõnyös túlzott beépítettség esetén, és teremgarázs elkerülésére. (a megadott méretek a standard gépméretek)

Szintátemelő berendezések felvonók liftek 

Szintátemelő berendezések
A GÉPKOCSIVAL EGYÜTT emelkedõ sík tetõvel (átemelési magasság nincs korlátozva)

Helytakarékos megoldás a gépkocsik parkoló helyre szállítására. Felépítmény nélkül elõkertbe, udvarba, stb. telepíthetõ. A „beépítettséget” nem növelõ, korszerû kivitel, függetlenül az elérni kívánt szintek számáétól.

Az „A” méret típustól és gépkocsi számtól függõen: 1,- 2,- 3,- as típusú kivitel esetén 1300 mm-tõl – 1800 mm-ig változhat. Standard méret 1500 mm. A tetõ vízzárása, 6-os ská- lán **** zárt állapotban. A vízelvezetés megoldása építé- szeti feladat, a berendezésnek, nem tartozéka. Az akna legmé- lyebb pontján zsomp kialakítása javasolt.

HOSSZTENGELYBEN, KÉTFELÉ nyíló tetõvel

(nyitóíves, vagy hidraulikus kényszernyitással)

Az „A” méret típustól, és gépkocsi számtól függetlenül: 1,- 2,- 3,- as típusú kivitel esetén, melyek hajtás szempontjából azonosak a sík tetõs kivitellel: 1400 mm A tetõ vízzárása, 6-os skálán *** zárt állapotban. A vízelvezetés megoldása építé- szeti feladat, a berendezésnek, nem tartozéka. Az akna legmé- lyebb pontján zsomp kialakítása javasolt.

Helytakarékos, innovatív megoldása a gépkocsik parkoló- helyre szállítására, amely felépítmény nélkül könnyü tetõvel zárja le a szabadba telepített emelõgép aknát. A tetõ acélváz szerkezetû, horganyzott acéllemez bur- kolatú, 10 cm-es hóteherre méretezett.

H

ÉPÜLETBE BEÉPÍTETT

szintátemelõk, mintha a földszinten, egy garázsba állna be. (átemelési magasság nincs korlátozva)
A tervezõi fantázia szabadsága

Berendezéseink a legszélesebb választékban készülnek, a mindenkori tervezõi, használati igényeknek megfelelõen. A gépkocsik számától függõen telepíthetõek akár duplex, triplex stb. változatban külön elválasztó aknafal nélkül. Kö- zös légtérben is.

Sodronyköteles emelõ berendezés, kétsebességes, utazó és lassító fokozatú hajtómûvel. Áthajtó, ún „híd” üzemmódra is alkalmas kivitelben is megrendelhetõ, Igény szerint.

bottom of page